8.10.2009 г., 14:09 ч.

Мелник 

  Поезия » Пейзажна
1069 0 4

 

За вино и мечти родено,

закътано сред планина,

със бели къщи подредени,

край пясъци, гора, река…

 

Под сипеи красиви, прашни,

край македонски гробове,

сред руините някогашни

от миналите векове…

 

Пирин над теб се е надвесил,

в прегръдката си те обвил

и камък с пясъка се смесил,

поток тегобата отмил…

 

При теб се връщам, търсещ сила,

намиращ радост, порив нов,

отнасящ мъдрост, век обвила,

а даващ своята любов!!!

© Станимир Власакиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??