16.01.2014 г., 12:39 ч.

Мелодии 

  Поезия » Бели стихове
750 0 2

разтапям се

по звуци от пиано

по черното и бялото

на топлите клавиши

 

като последна свещ

догаряща във празен

ретро бар

като самотна роза

в чаша от шампанско

 

с петна от сутрешно кафе

по миглите

разсипвам се на прах

и се запалвам

 

танцувам по стените

и сенките на празни столове

танцуват върху мен

 

ще се слея с всичко

ще докосвам

неизречените думи

под покривките

 

ще стана самота

и ще прегърна себе си

© Есен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??