26.12.2019 г., 8:14 ч.

Мелодия на сърцето 

  Поезия » Любовна
469 0 3

Пусто е сърцето ми отдавна,
телефона също вече не звъни,
но есента ми пее мелодия тайна -
спомня ми за октомврийските дни.

Виждам пак реката и дърветата,
отрупани със златистите листа,
а твоята усмивка между клоните
прокрадва се във тъмното едва...

© Есенен блян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??