Dec 26, 2019, 8:14 AM

Мелодия на сърцето 

  Poetry » Love
475 0 3

Пусто е сърцето ми отдавна,
телефона също вече не звъни,
но есента ми пее мелодия тайна -
спомня ми за октомврийските дни.

Виждам пак реката и дърветата,
отрупани със златистите листа,
а твоята усмивка между клоните
прокрадва се във тъмното едва...

© Есенен блян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??