8.09.2011 г., 22:05 ч.

Мелодия за VIVA 

  Поезия » Любовна
469 0 2
С амброзия
от  боговете на Олимп в кръвта
аз огън паля!...

Виночерпецо,
не всяко вино пее!...

05.04.2011 г

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??