22.05.2012 г., 10:37 ч.

Мераци 

  Поезия » Хумористична
999 0 17

Мераци

 

Застанали сме двама срещу нея.
Лалю тайно я поглежда и се хили.
Да я докопам и аз така копнея,
но как да се издам, оБоже мили!

 

Към нас е хладна. Избора ни чака.
И ми се струва, че ни преценява.
Как да го шкартирам ся ахмака -
така се хили, направо ми додява.

 

Устни страстно в нея аз да впия,
наслада да премине във душата.
Обичам я и няма да го крия -
за мене тя е слънцето, водата.

 

Дори на път съм Лалю да халосам -
какво се е вторачил тъй във нея.

Но зарад бира няма се ядосвам,
ще взема чаша и ще му налея.


Амин!

© Костадин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??