27.05.2008 г., 22:45 ч.

Мерак 

  Поезия » Еротична
1601 2 20
Креватно топла те очаквам,
в страничен лег, присвила крак...
Напразни намеци избягвам -
от упор гледам те с мерак...

По мене няма друго нищо,
дори смокиново листо...
Бразилска лентичка - логично
бедро събира със бедро...

Две пълнолуния те викат
по вълчи да ги поздравиш...
С муцунки миши хитро питат:
Харесваш ли такъв сладкиш?

Обхождам с устни показалец...
Захапвам, да не изкрещя...
Ако не си неандерталец -
ще ме спасиш, да не умра...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??