25.07.2014 г., 23:14 ч.  

Мерак 

  Поезия » Хумористична
955 0 6

Меракът наш последен си отива.

Меракът за това си е мерак.

Пространствата изпълва със флуиди

до всяка дама с бюст, лице и крак.

 

И подсъзнателно го тя усеща

в едно желание за флирт или

направо като знак за нова среща,

нарамили колчана със стрели.

 

И като тях да може да прониква

до всеки съкровен в жената кът,

страната ще получи скоро пик на

раждаемост на срещи първи път.

 

Цигулка първа ще сме във Европа,

Америка ще бием по мечти.

Стандартът на вратите ще потропа,

деца ще имаме и аз, и ти.

 

И блян желан ще станем тук за всички

желаещи да ги осиновят.

Ще църкат вкъщи като малки птички

пристигнем ли с торби от „Детски свят”.

 

Меракът в нас пристига преди можене.

Съпътства ни през целия живот.

На нашите желания е стожера

и безотказен е като робот.

 

И ако мине покрай теб жената,

флуид-мерак не я ли порази,

то значи, че си лъснал петалáта

и отброúл четúрдесете дни.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??