Мерак
Всеки мъж си има нормално мерак,
ако е истински мъж той ,не глупак.
С годините ни тялото ни остарява,
но меракъ,той винаги остава!
Мерак към красива ,нежна жена,
имал съм го преди ,имам го и сега.
Желанието остава винаги в мен,
любовта я нося в сърцето всеки ден!
Меракът виждам го и в твойте очи,
не го показваш,той просто си личи.
Нахален бил съм,понякога джентълмен,
ама мерака като вулкан изригва в мен!
Меракът си е мерак,но ако няма тръпка нали,
не се получава за жалост връзка сериозна уви!
Жената си отива и тъгата после е голяма.
Животът продължава,има и други жени!
© Валентин Миленов Всички права запазени