5.05.2017 г., 10:22 ч.

Мерак за съдбовен знак 

  Поезия
318 0 0

                                                               Мерак за съдбовен знак

                          

                                                          Стои стаéн в душата ми мерак –

                                                          съдбата да направи ясен знак,

                                                          че ще ме сложи на висок пиедестал,

                                                          там където Наполеон е стоял.

                     

                                                           Ще ме обкичи със слава,

                                                           слава такава, като нажежена лава,

                                                           която преградите гори, събаря

                                                           и широк път в обществото отваря.

                                         

                                                           Хубав път, добре огладен,

                                                           пътуваш с ,,Мерцедес", не си вече гладен,

                                                           отстрани поздравява те тълпата,

                                                           подарява ти в красиви букети цветята.

                                     

                                                           Какъв прекрасен, сладък сън..!

                                                           Някаква сирена пак вие отвън..!

                                                           Пътува по пътя, добре огладен,

                                                           НЯКОЙ със свита и добре ояден..!

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??