26.10.2022 г., 10:22 ч.

Мераклия 

  Поезия » Хумористична
201 0 1

Дърто съм магаре вече...

Всяка кака ме отсече.

Е,тогаз, що се напрягам

с младичките да си лягам?

 

Не ме разбирайте погрешно -

с никоя не лягам спешно.

Просто, туй си е мерак

от гимназията чак.

 

Ала, силно побелявам...

Дет се вика, май не ставам.

Но, меракът е мерак!

И наперен съм все пак.

 

Надали ще ми се вържат...

Сигурно ще ме попържат.

Обаче, аз съм си инат.

Всеки ден опитвам, брат!

 

Трябва да поддържам форма,

гоня някаква си норма.

На пич се правя ден след ден.

Бе, пълен съм си гьотверен.

 

Макар, да сексапил излъчвам,

това не ви го препоръчвам.!

Я карайте с една мадама!

Повярвайте - в туй лошо няма!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??