28.08.2011 г., 8:10 ч.

Меракът на котарака 

  Поезия » Хумористична
572 0 1

Кръстосан крак на котарак,

настръхва в порив краткотраен.

И погледът му, някак благ,

краде от вятъра безкраен -

красиви сиви котарани,

от сой на кралски Кот избрани...

 

Къде е котешката слава?

Каква ли котка му остава?

Къде ще кацне котарака?

Какво ли с тази днес го чака? 

© Людмила Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??