9.06.2020 г., 23:41 ч.  

Бонбони "Мерси" 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
623 0 0

Една кутия "мерси"
подари ми днес сърцето ми
- Благодаря, че оцеля! - каза ми.
и за тебе продължава да тупти.

 

Каза ми с надежда
- Моля те, мълчи..
той не знае колко те боли.
И усетих ножа в(ъв) сърцето си.

 

Думи отровни пророни ти
сълзи отново стичат се по лицето ми
а сърцето кутията с "мерси" подава ми
и удар то прескочи.

 

Каза ми с надежда
- Моля те, мълчи..
той не знае колко те боли.
и усетих ножа в(ъв) сърцето си.

 

За поред път на земята повали ме
място от ножове вече не остана
сърцето кутията подава ми,

но вече празна е.. като душата ми.

 

 

 

© Цони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??