23.08.2012 г., 10:18 ч.

Месец Май 

  Поезия » Философска
379 0 0

Какъв и този месец Май?!
О, та това е още Зима...
Не се усмихваш, Слънчев край.
Ах, колко мъка в тебе има!

Със твоите безброй сълзи,
 стои в душата ни Тъгата.
От зимна пролет се пази,
че трябва да платиш цената
 1977г. София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??