9.08.2007 г., 9:58 ч.

Метеоритен дъжд 

  Поезия
567 0 9

Метеоритен дъжд е.

Светлината тропа по стъклата на терасата.



В очите ти сега валят звезди.

 


Захласнати

се взираме в нощта

и отразени по стените й,

проблясваме...

 


В душите ни сега валят мечти.

 


Метеоритен дъжд е.

Пада във прегръдките на лятото

и топло го целува по очите.

 


... И тихо потопени в светлината

се сбъдваме... в сезона на  мечтите.

 

 

© Инна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??