26.07.2004 г., 22:41 ч.

Миг 

  Поезия
1433 0 2
Миг


Един миг още ми дари.
Един миг само искам.
Един миг с мене сподели.
Един миг, защото те обичам.


Един миг още ми дари.
Eла при мене пак.
С устни горещи ти ме целуни
в жестокия и тъжен мрак

Един миг само искам -

да почувствам твойта топлина.
Един миг до гърдите си да те притискам,
да почувствам че не съм сама.

Един миг с мене сподели-

да си дo мен със своята любов.
Излъжи... - кажи, че липсвам ти,
не искам да те помня тъй жесток.

Един миг, защото те обичам,

с горещи длани моите стопли.
На теб животa си обричам,
но ти след този миг си тръгни!




На marmy

© Слънчево момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не е нужно да казвам нищо - стихът сам говори за себе си Добра си, миличка :Р
  • И това ако е мъж! Момчето, което обичаш е абсолютно студен човек, ако
    не е изпълнило единствения искан миг! Макар че мисля, че това още повече би те наранило!
Предложения
: ??:??