24.06.2018 г., 0:36 ч.

Миг 

  Поезия
212 0 0

Миг

Никога не казвай да,

На живия ентузиазъм,

Проникнал в миг в твоето съзнание,

 

Защото утрото е по мъдро от вечерта.

 

Никога не казвай да,

На твоята любов към мрака,

 

Защото светлината ще спаси света.

 

Но винаги обичай с плам,

Тоз който дава ти надежда,

За по добър живот,

Защото любовта е неговия бог.

 

 

И винаги помни, обичай го и ти.

 

 

Христо Христов

© Hristo Hristov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??