2.07.2008 г., 14:33 ч.

Миг 

  Поезия » Друга
566 0 9

Ако зрее във сърцето ти мечта,

вдигни глава и с мощен вик

скъсай яростно юздата,

за безкрайно кратък миг

познай лъчът на свободата!

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??