15.12.2008 г., 0:36 ч.

Миг 

  Поезия » Друга
955 0 2
Мигът е моето желание.
Последен миг
да прогоня това дяволско създание.
Последен миг,
за да разбера житейското си послание.
Само един миг ми е нужен.
Един миг колкото цяла вечност.
Една крачка - цяла магистрала.
Една капка - цял океан.
Един камък - цяла скала.
Просто един миг колкото вечност.
Само от това се нуждая аз.
И в момента чакам в захлас.
Един последен дъх
да усетя аромата на живота.
Един последен поглед,
за да видя цялата вселена.
Един миг,
за да завърша жизнения си път!!!

© Владислав Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Предстоят ни,но това не значи,че и ние не усещаме самота и мъка понякога...и е хубаво да ги заключваме в листа =)Стихът ми хареса =)
  • А бе, дЕца, не толкова черногледо.
    Колко красиви неща ви предстоят.
Предложения
: ??:??