6.12.2012 г., 19:36 ч.

Миг холеричен 

  Поезия » Друга
689 0 0

В сухия вятър
в грозните листи.
Буца на гърлото
мъчи небето ми.
В чуждите звуци,
в моите мисли.
Тръгва по стръмното
миг холеричен.

В 'тук и сега' разкопавам.
В 'някъде там' се заривам.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??