15.09.2007 г., 22:08 ч.

Миг от следобеда 

  Поезия
1294 0 21
 

Под привидно просторно небе,

по дъждовно прииждащи улици,

аз съм толкова нежна и есенна...

Посветена на днешното влюбване.


Притъмнява. Мълчат и приветстват

всички клони на всички липи

най-безумно проливното бедствие,

най-безшумната земна молитва.


Продължителност - миг от следобеда

като дим над града се понесе.

Като топла земя следдъждовна

аз съм толкова нежна и есенна...

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??