15.12.2009 г., 11:03 ч.

Миг пред отвъдното 

  Поезия » Любовна
626 0 0

 

 

Миг преди да мина в отвъдното

http://www.vbox7.com/play:6ec73799

 

Като бели птички,

летящи с вятъра на юг,

оставяш мислите ми

да започват с теб

и да завършват тук.

Като накипрена в дантели

коледна история,

оставяща следи от щастие

и зимно сгушване,

пред тихото огнище,

до стария люлеещ стол,

до спомените за живота

и за хората в него,

обичани,

прегръщани,

запомнени в светлина...

 

След сблъсъците,

след загубите

и след събуденото щастие

и сила за живот,

след прощалните проронени сълзи

и светещата усмивка на

посрещане,

и щастието от роденото дете,

и тихия порив на първия

учебен ден,

и първото докосване,

и първата надежда,

и първото признание,

и първата безсънна нощ.

До сетния ти час...

До последния ти миг...

Ще те сгряват винаги

в пространството...

© Гари Адамс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??