9.05.2018 г., 17:16 ч.

Миг щастлив 

  Поезия » Любовна, Гражданска
374 0 0

 Миг щастлив

Спирам в оазиса красив,
пред мен стои неземна красота.
Ръка протягам към мига щастлив,
вдъхвам аромата, в душата лекота.

Искам да откъсна и да подаря
най-красивият и ароматен цвят,
с любов да го обвия, аз да горя,
че в самота минавам край тревожен свят

Защо светът е тъй объркан, сив
натъжава ме лъжата, неизкреността
искам всеки да е много щастлив
да няма омраза, да е пълна радостта.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??