20.02.2007 г., 15:13 ч.

Миг вечност 

  Поезия
598 0 2
Една вечност се роди в онзи миг.
Един спомен, пронизан от вик.
Една любов не оцеля,
една омраза сърцата завладя.

Толкова близо и толкова далече...
В сърцата не остана близост вече.
Изневярата осъди го на самота,
а нея, да плаче и да страда.

В онзи миг умираше любовта.
В онзи спомен остана само празнота.
В онези очи блясък не остана,
а вместо това нещастие настана.

© Елица Малева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??