12.10.2008 г., 16:11 ч.

Миг - Вечност 

  Поезия » Любовна
412 0 0

Нежелани съмнения очернят ми душата,

непознато грозно чувство ме обзема,

изричам думи, ограничаващи свободата,

а нямам право на това!

И точно теб, любимо мое,

не искам да те наранявам!

Не искам да те заключвам в моя клетка,

мислите ти нека свободно да се реят,

пък ако ще да са за мен,

сърцето ти нека  свободно да копнее,

пък ако иска да копнее мен,

душата ти нека да не спира своя полет,

да твори и да обича,

пък ако ще да и  мен!

Аз съм твоето момиче,

в този миг - наша Вечност!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??