13.10.2011 г., 19:26 ч.  

Миг за причастие 

  Поезия » Философска
447 0 0

Миг за причастие

Дали времето спира за в миг
или е само едно стълкновение?
Проблясъци с надежди, мечти -
в необратимо постоянно движение.
Обзети от жажди, страсти, борби,
вървящи към рая и ада - отчасти,
сред хоризонти, мъгли и зори
търсим своят миг за причастие.


Лъчиста

 

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??