29.06.2011 г., 19:26 ч.

Мигове 

  Поезия
798 0 4

Ти пак ще се събудиш сутрин

и по навик ръка ще протегнеш.

Ще се опиташ да ме събудиш

с целувка нежна, с мъжки копнеж.

 

А аз ще се престоря, че не чувствам

топлата милувка. И не от инат.

Ще потъвам дълбоко в мойте мисли,

където любовни страсти мълчат.

 

Когато се наситя да ме галиш

и твойта дива страст ме упои,

отворила очите си, ще кажа:

-Харесва ми... Защо не продължиш?

© Миночка Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??