3.09.2021 г., 13:47 ч.

Мигове 

  Поезия
273 0 0

И в този час си мисля за теб,

коя ли вечер е вече по ред!

Главата ми направи ти своя квартира,

всеки ден идваш и времето спира!

 

Зашо хареса си този уют?

Влезеш ли вътре забравям за студ.

Искаш ли аз да подкладя камината?

Влезеш ли в стаята-

тръгва си зимата!

 

Пролет е вече, снеговете топят се,

седиш на терасата с чаша кафе.

С тази представа за миг осъзнавам,

че мисълта за тебе отново дойде!

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??