25.08.2016 г., 18:06 ч.

Мигове мили 

  Поезия » Друга
877 1 1

До вас мили внуци

и бабина обич бдя,

от щастие сърцето ми,

песничка ви запя.

 

Сърцето ми заплака

на първите ви зъбки

и сетне то засмя се

на плахите ви стъпки.

 

Радост във великия ден,

че първолака е до мен

търкулна  се сълза,

сякаш бисер скъп изгря.

 

Тези мигове мили,

деца, пазете ги живи.

Че кръв от моята,

тече във вашите жили.

 

Бабината обич бди,

като птицата кръжи,

над вашите пътеки

в живота ви да са леки.

 

 

 

 

© Рени Маргина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??