18.12.2020 г., 8:21 ч.

Мигове от вечност 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
774 0 0

МИГОВЕ ОТ ВЕЧНОСТ
====================

 

Във този миг
Сега
Се вливат снопове лъчи
От всичко минало
И бъдеще
И вечност
Сме само аз и Ти
Във красота от водопади
В пълнотата на цялата съдба
Във силата на огнените урагани,
Пространства и сияния...
Любов, ...
Докосване
И сливане
На вечността
В мига...
Любов...
Даряваща,
Изгаряща във себе си света,
Преобразяваща го в светлина,
Създаваща, крепяща,
Искряща и сияеща,
Вечна и вълшебна,
Неповторима, непоколебима, 
Изграждаща всички фундамент и света,
Изливаща се тук
И сега...
Със цялата си красота
Във този
Миг на вечност
Когато с Тебе сме във едно,
Във всички времена...
С безкрайна сила
Съвършенство,
Простота
И прелест,
Във всичките простори
И енергия
Във всичката любов
Съединеняваща завинаги
Сега!
Сливаща във всички мигове
Вечността...
Обгръщани от ветрове
И бури,
Облечени във светлина,
И носени навсякъде,
Препускащи със пълна свобода...

И дишащи...
Обичам те!
Завинаги!
Сега!

 

18.12.2020

© М В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??