20.01.2023 г., 17:20 ч.

Мила мамо 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
171 0 0

Прости ми, мамо, за това, че толкова пъти затръшвам твоята врата. Тръгвах си неочаквано като съм дошла. Съжалявам много, че не оцених твойта добрина. Вечно се мислех за права. Но помня казваше ми ти , че животът ще ме промени. Така и стана, вече съм голяма, станах мама. Благодарна безкрайно съм, че Бог не закъсня и ми помогна да се вразумя. Бързо аз при теб ще се завърна, силно ще те прегърна. До края на света ръка твоя ще държа. Обещавам повече няма да те подведа. никога вече няма да позволя да падне и една твоя сълза. Сила ще ти давам всеки ден за бъдеш колкото се може повече до мен!

© Toni Yonova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??