4.07.2007 г., 8:54 ч.

Милиони... 

  Поезия
464 0 0
 Милиони рози да ти подаря
 и милион мечти със тях,
 но с милион сълзи
 няма да ме върнеш там.
 Аз съм вече само в твоя блян...

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??