22.02.2008 г., 21:05 ч.

Милото ми слънце 

  Поезия » Бели стихове
905 0 2

Отново съм загубена

в малката пустош...

Как завладява ме...

Как притъпява

болката от твоята красота...

И тази празнота!

Нея ли ще чувствам?

В нищото губя се...

 

Малката пустош

в мен ли ще порасне?

Милото ми слънце...

Как те обичам...

Нищо, че грееш най-малко за мен...

Милото ми слънце,

не залязвай, моля те...

Свети! Изгори всяка власинка,

която се опитва да ме погълне!

Свети! Изпий всяка капка,

която иска да изпразни душата ми!

Милото ми слънце,

просто искам да светиш...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??