16.11.2013 г., 20:47 ч.

Мимолетно 

  Поезия » Бели стихове
456 0 0

 

 

 

 

Мимолетно

 

Животът е като искра,

лети

и може пожар да направи,

но скоро гасне,

въгленчето изтляло

изветрява и се превръща

в абсолютно нищо.

Може да се преродиш

в искреността,

може да намериш

истината

в думите.

 

Венеция

16.11.2013

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??