6.06.2013 г., 10:08 ч.

Мина вчерашният ден (Скит) 

  Поезия » Любовна
580 0 0

 

Мина вчерашният ден

(Скит)

 

Мина вчерашният ден и днес не те познавам.
Забравяш кой стои отсреща, при всяка страстна среща...
... А метереологичните условия са подходящи за раздяла
и цигара от цигара паля, и следваща е спешна.

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??