6.11.2007 г., 23:08 ч.

Минаха Две Прекрасни Години 

  Поезия » Любовна
654 0 6
Мина време,
а ние сме все още тук,
на нашето място...
Със същите
мечти и копнежи.
Хората гледат
и се чудят,
но ние се обичаме,
нали?
Все още има искрa,
има страст,
силна обич...
Както преди,
в началото
на нашата
любовна игра.
Спомняш ли си какво беше,
а какво ли можеше да бъде?
Точно преди две години...
Ти си всичко,
за което аз мечтая...
Но се чудя аз,
как все още съм тук,
до теб?
Мина време,
но те обичам...
Все още не мога
да си го обясня...
Любов,
какво да я правиш?!
Истинска, силна...
...................
А най-хубавото е,
че е Споделена!


Обичам те, Б.

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аплодисменти!
  • Наистина си права,че най-хубавата любов е споделената
  • МНОГО ЛЮБОВ ТИ ПОЖЕЛАВАМ
  • Всички сте много милички, радвам се, че се осмелих да пусна мои стихчета тук...
  • Красиво е!Зузи, казваш, че си ме чела и н адруги места.Къде, защото само тук съм публикувала?Благодаря, че си ме чела!
  • КИРИЛИЦА!!!!
    Иванова
Предложения
: ??:??