27.02.2007 г., 5:41 ч.

Минало 

  Поезия
700 0 1
Писна ми да вярвам в пробити хвърчила.
Писна ми да слушам за яките неща.
Писна ми да търся истина в това,
кето обещавате, а после е лъжа.
Писна ми да търся усмивки във дъжда.
Писна ми да слушам нежни имена.
Писна ми да вярвам, че има същества,
които те обичат дори и след това.
Писна ми да почва всичко с песента,
която зазвучава, а после е тъга.
Писна ми да чукам на следваща врата,
когато се наситят и свършат във меда.
Писна ми да страдам от лъжещи слова,
които проглушават в началото света.
Писна ми да чакам да търся вечността,
когато тя отлита и минало съм пак.

05.04.2006

© Кольо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??