15.03.2009 г., 19:52 ч.

Минало 

  Поезия » Любовна
453 0 1

  Нима очакваш да заплача?
              Нима очакваш да боли?
              Нали аз нищичко не знача,
              нали не будя в теб сълзи?
              Защо се връщаш пак към мен?
              Защо припомняш ми за нас?
              Защо почерняш моя ден?
              Върви си точно в този час!
              Щастлива съм – защо се връщаш?
              Върви си – нямам нужда от това!
              Върви, недей да се обръщаш.
              Нали не бях за теб жена?
              Аз плачех, ти ми тъпчеше сълзите
              и молех, но не спираше за миг,
              разби и пред очите ми мечтите,
              които аз за нас отчаяно градих,
              но пак си тук и пак не спираш
              да търсиш грешки ти във мен
              и пред очите ми да ги навираш.
              Излез от тук, от моя ден!
              Нали не будя в теб сълзи?
              Нали аз нищичко не знача?
              Нима очакваш да боли?
              Нима очакваш да заплача?

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??