6.12.2007 г., 10:06 ч.

Мини - мис 

  Поезия » За деца
792 1 2
                           Мини - мис
 
              Ето Цецето, момиченце игриво,
              колко ни е то щастливо...
              И подскача къдраво опашле,
              ех, безгрижно, слънчево дете!

              Как подскача нашето човече,
              на четири годинки си е вече.
              Към детската градина то върви
              и за утре радостно  мълви...

              - Утре, лельо, знаеш ли къде,
              мама с радост ще ме заведе?!...
              С прекрасна рокля, ела ме виж,
              ще бъда малка Мини - мис!

              Как само Цеци ще дифилира,
              с усмивка слънчева красива!...
              И в салона всеки ще замълчи,
              видят ли, малките, меки очи...

              И аплодисменти много ще има,
              ще  бъде  вечер  незабравима....
              Ще  има  детско  грейнало  лице...
              Успех ти желая, Цеци, от сърце!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??