Минорна струна -
есента.
А листите
с мажорни звуци
си тръгват
от дървото.
Към покоя...
Коларски път
е пътят извървян.
В ръцете на къпини
към слънцето
протегнати
със плод
бодлив
и черен -
заспива лятото...
Отеква сиротата -
на мислите ни
глухият тимпан...
© Маргарита Василева Всички права запазени