19.02.2009 г., 17:11 ч.

Мираж 

  Поезия » Любовна
851 0 5
  Виждам те в милионите снежинки,
  виждам те в чашата кафе,
  виждам те във всички мои снимки,
  без да знам кога, къде.

  Виждам те на страницата бяла,
  всеки миг и всеки ден,
  може би съм те създала,
  за да си със мен.

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??