17.01.2017 г., 16:11 ч.

Мираж 

  Поезия
649 1 0

 

Глава пред трудности не скланям!

Пред невъзможности се извисявам.

По мъжки втурвам се в борбите,

дерзая, обичам, горя заради мечтите.

 

Душата ми бунтар е,

но сърцето ми - клошар.

 

Единият надежди безумни ражда,

поднася ги като на човек в жажда.

Моли се, крещи и вика,

че таз борба е тъй велика.

Другият, горкият, радва се и пърха

как този път той живота ще обърка.

Но криви ще му излезнат сметките,

само миражи са му туй пред очите!

 

16.01.2017г.

© Гюлджан Джебирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??