1.12.2020 г., 7:37 ч.

Мираж лъжлив не си... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
932 0 1

Мираж лъжлив не си, щом чувствам

лъчите ти отново в мен.

Сияния звънливи вкусвам

от твоя глас преизвисен.

 

И нито в нощ, и нито в ден,

дори за час, дори за миг

от теб ще бъда разделен,

лелеян мой, блажен светлик.

 

Очите нежния ти лик,

макар далеч да е, съзират.

Сърцето ми за теб е в пик

и вени огнено пулсират.

 

Сценарий имат друг съдбите,

но как да спрат сега душите?

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??