15.09.2004 г., 1:08 ч.

Мирише на лято 

  Поезия
1328 0 0


               Мирише на лято

          Мирише на скорошно сбъдване
          на стари мечти.
          Мирише на узрели клони,
          на корабни платна и сол.
          Мирише на пясък и загорели тела,
          на скърцащи гардероби
          със зимни дрешки,
          на ожулени колена и сладолед,
          на усмивки и слънце,
          на първа, сладка тъга.
          Мирише на лято.       

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??