6.08.2008 г., 16:17 ч.

Мислиш, че ме няма! 

  Поезия » Любовна
545 0 5
 

Мислиш, че ме няма

 

Всичко трябва да е лесно!

Нямаш дразнител, няма ме мен.

Притисната до стената, на тясно,

реши проблемите за един ден.

 

И смяташ, че можеш тъй, лесно,

расла с години любов да забравиш.

Ако  би могло, е чудесно,

но на мъките бога ще славиш.

 

Болката пак ще се връща.

Тръпнеща, нощем ще стенеш.

Ще  мразиш стаята на всяка къща,

любов щом в нея не можеш да вземеш.

 

Сън не ще те докосва.

С отворени очи ще осъмваш в зора.

Жадна за нежността ми ще бъдеш,

не ще спре в сърцето ти тази борба.

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??