20.02.2007 г., 6:12 ч.

Мислите ми... * 

  Поезия
645 0 2
Мислите ми ела да събереш. Разпилях ги навсякъде. В миг. Дори да знаеш, че грешиш, посвети ми този стих... Мислите ми са прозрачна чаша. Студени, с утайка пенлива. След себе си сърцето нося. А чашата с вино става все по-горчива... Мислите ми са в хаос. Ела и ми помогни да се спася. Владееш сърцето ми... То чака. Но в мисли само докога? Мислите ми са оскъдна дреха. Пред тебе тя сама се свлича. А голата душа търси си утеха. Готова да признае, че още те обича... (Мислите ми от първия миг са ограбени и като книга препрочетени. От момента, в който зачиташ този стих, знай, че думите "Обичам те" вече са изречени...)

© Александра Матеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??