Мисля за теб
Отново мисля за теб.
Изплуват спомени безброй.
Какво ли правиш ти?
Къде си сега - в прегръдките на друга?
Забрави ме!
Не ме търси!
Не виждаш ли – няма смисъл от това.
Отново те моля,
обади ми се.
Всичко е пусто около мен.
Студ сковава всичко.
Искам отново да ме стоплиш.
Обаждането твое чакам аз.
Отново да влееш топлина у мен.
© Марияна Димитрова Всички права запазени