Oct 26, 2008, 7:57 PM

Мисля за теб 

  Poetry » Love
867 1 0

   
  Мисля за теб 


Отново мисля за теб.
Изплуват спомени безброй.
Какво ли правиш ти?
Къде си сега - в прегръдките на друга?


Забрави ме!
Не ме търси! 
Не виждаш ли – няма смисъл от това. 

Отново те моля, 
обади ми се. 
Всичко е пусто около мен. 
Студ сковава всичко. 

Искам отново да ме стоплиш.
Обаждането твое чакам аз.
Отново да влееш топлина у мен.  



© Марияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??