16.08.2015 г., 22:44 ч.  

Мистериозен свят 

  Поезия » Любовна
494 0 2

Отведи ме, отведи ме далеч,

там където се преплитат,
реалното и фантастичното.
Двама - аз и ти...
мистериозен свят, алена зора,
светло-тъмни сенки в нощта...

Будна съвест в съня,
топло-хладка е нощта.
Стройни здрави колене,
към мен приближават се...
Отново ще се укротя,
ще бъда ангел на мира.

Очаквам аз некакен гост
да дойде, да ме потопи
в свят различен от преди
по-епичен, по-различен.

Алени гори, страстни широти
надморски височини и свежи утринни мъгли.
Каквото и да бъде, знам че
искам все да гледам в твоите очи.

© Карина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мило дете чувствата вземат превес над словата...
    В поезията чувство и слово са в изящен баланс.
    Успех! И поздрави!
  • Хубаво
Предложения
: ??:??