22.01.2008 г., 5:44 ч.

Мистика 

  Поезия » Любовна
921 0 3

  Мистика

 

Искаш да ти гледам на карти, добре.

Всичко ще ти кажа аз -

щом отидеш ти на парти,

ще гориш в дива страст.

Хиляди лица със маски

ще танцуват покрай тебе там,

но пленен от нежните й ласки

към една жена ще тръгнеш сам.

Ще се влюбиш до полуда

в нейните очи красиви

и не ще погледнеш друга,

ще забравиш дните сиви.

Какво ще кажеш за това -

една любов да те прегърне.

Да изпие всичката ти сила,

да те люби шеметно в нощта.

Ураган от огън да ти върне

само чрез усмивка мила.

Ще те изкуши до степен ента...

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??